Έρικσεν: «Δεν μπορείς να πεις όχι στην Μπαρτσελόνα»

Είναι τέτοιο το ποδοσφαιρικό μέγεθος της Μπαρτσελόνα που, σύμφωνα με τον Κρίστιαν Έρικσεν, είναι δύσκολο- έως απίθανο- για κάποιον ποδοσφαιριστή να αρνηθεί οποιαδήποτε κρούση της! Πάντως, ο ίδιος διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να συζητά με τους Καταλανούς, δείχνοντας ότι το μυαλό του παραμένει στην Τότεναμ!



Έρικσεν: «Δεν μπορείς να πεις όχι στην Μπαρτσελόνα»

Στην αρχή των δηλώσεών του, ο Δανός μεσοεπιθετικός θυμήθηκε την πρώτη επαφή που είχε με τους «μπλαουγκράνα» όταν σε νεαρή ηλικία δοκιμάστηκε, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει:

«Βρέθηκα κάποια στιγμή εκεί, όμως οι αναμνήσεις μου δεν είναι καλές. Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα και δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί παίκτες που θα πουν όχι σε αυτή», δήλωσε ο άσος των «σπιρουνιών» και συνέχισε αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο… ραντάρ των Κυπελλούχων Ισπανίας:

«Πάντα γράφονται και θα συνεχίσουν να γράφονται σενάρια για ποδοσφαιριστές. Δεν έχω άποψη εάν δεν υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με την Τότεναμ για αρκετά χρόνια.

Στο μέλλον βλέπω να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό ονειρεύομαι. Αυτό θα μπορούσε να γίνει σε δύο ή τρία χρόνια, ίσως για άλλη ομάδα, αλλά γιατί όχι και στην Τότεναμ».