Λουκάκου: «Θέλω Πρέμιερ και Τσάμπιονς Λιγκ»!

Οι επιθυμίες του είναι γνωστές εδώ και καιρό, όμως ο Ρομέλου Λουκάκου… έσπευσε να τις υπενθυμίσει προς πάσα κατεύθυνση, ιδίως τώρα που το μεταγραφικό παζάρι «άνοιξε»! Πρωτάθλημα Αγγλίας και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι στόχοι του επιθετικού της Έβερτον, ο οποίος με τα λεγόμενά του «κάλεσε» τους ενδιαφερόμενους να κινηθούν για την απόκτησή του!  



Λουκάκου: «Θέλω Πρέμιερ και Τσάμπιονς Λιγκ»!

Ο Βέλγος σέντερ φορ δεν θέλει να μείνει στην Έβερτον. Καλό, φιλόδοξο κλαμπ, όμως ο ίδιος θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή για εκείνον για το μεγάλο άλμα. Μπορεί τελευταία οι πληροφορίες των διεθνών Μέσων να έβαζαν στο παιχνίδι τις Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους, όμως ο ίδιος δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία του να παραμείνει στο Νησί, «ενεργοποιώντας» τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επίσης έδειξαν πρόθεση να τον πάρουν στην ομάδα τους.

«Ξέρω τι συμβαίνει, αλλά θα αφήσω τους μάνατζέρ μου να αναλάβουν την υπόθεση. Στο τέλος, όμως, εγώ θα πάρει την απόφαση. Θα είναι αυτή που θα νιώσω ότι θα με βελτιώσει», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς άσου, που συνέχισε:

«Βρισκόμαστε σε επαφή με την ομάδα μου για τις εξελίξεις. Θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κατακτήσω ορισμένες φορές την Πρέμιερ Λιγκ. Θα πάρω την απόφασή μου σύντομα».