«Πρόθυμος για ''τράμπα'' Ντε Χέα-Μοράτα ο Μουρίνιο»!

Μόνο αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης με αντάλλαγμα τον Αλβάρο Μοράτα και... 25 εκ. λίρες, δεν είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα μεταγραφών δημοσιογράφο, Γκιγιέμ Μπαλάγκ.



«Πρόθυμος για ''τράμπα'' Ντε Χέα-Μοράτα ο Μουρίνιο»!

Ποικίλες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η πρόθεση του Ζοσέ Μουρίνιο να παραχωρήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη του... Αλβάρο Μοράτα.

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 24χρονο επιθετικό των «μερένχες» είναι δεδομένο, κάτι που φαίνεται να ισχύει και για την Τσέλσι.

Ο ειδικός σε θέματα μεταγραφών δημοσιογράφος του «Sky Sports», Γκιγιέμ Μπαλάγκ, με αναρτήσεις του στο twitter αποκάλυψε:

«Ο Μοράτα είπε ότι το όνειρό του είναι να μείνει στη Μαδρίτης, αλλά ψάχνεται για να φύγει. Τίποτα από πλευράς Μίλαν αυτή τη στιγμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον θέλει»

«Ο Μουρίνιο (παραδόξως) προτίθεται να πουλήσει τον Ντε Χέα για 25 εκ. ευρώ και τον Μοράτα. Η Τσέλσι είναι μεταξύ του Λουκάκου και του Μοράτα. Θα ήθελε να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ».