Γουίλιαμς: «Δύσκολο να «σπάσει» το τοπ-6»

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, ο κεντρικός αμυντικός της Έβερτον, Άσλεϊ Γουίλιαμς, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως μολονότι έγινε σχετική προσπάθεια, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να μπει κάποια ομάδα «σφήνα» στην πρώτη εξάδα της Πρέμιερ Λιγκ. 



Γουίλιαμς: «Δύσκολο να «σπάσει» το τοπ-6»

Ο Ουαλός μπακ, ωστόσο, χαρακτήρισε πετυχημένη τη φετινή χρονιά για τα «ζαχαρωτά», μιας και η 7η θέση στην τελική κατάταξη σηματοδότησε την επιστροφή τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ενώ όσον αφορά τον ίδιο ατομικά, ένιωσε ιδιαίτερα ευτυχής που στην πρώτη του χρονιά στο «Γκούντισον Παρκ» υλοποίησε το στόχο της Ευρώπης, εμπειρία για την οποία αμφέβαλε αν θα βιώσει και πάλι ως ποδοσφαιριστής.

 «Απόλαυσα τη φετινή χρονιά. Ήρθα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, όπως η Έβερτον, όλοι με καλωσόρισαν αμέσως και μπορώ να πω ότι κάναμε μια αξιοπρεπή χρονιά. Είναι πολύ δύσκολο να «σπάσεις» το τοπ-6. Εμείς καταβάλαμε καλή προσπάθεια για αυτό και τελικά πετύχαμε την έξοδο στην Ευρώπη, οπότε κάναμε μια καλή χρονιά. Προσωπικά, δεν ήξερα αν θα κατάφερνα να παίξω ξανά στην Ευρώπη όντας 32, όμως είμαι χαρούμενος που το πετύχαμε και θα είμαι μέλος της Έβερτον και την επόμενη αγωνιστική περίοδο», δήλωσε ο Γουίλιαμς στην επίσημη ιστοσελίδα της Έβερτον.