Δείγμα... θετικό για Ιρλανδία ενόψει προκριματικών

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει των προκριματικών αγώνων του Μουντιάλ 2018 που πλησιάζουν σε λίγες ημέρες έδειξε η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας, επικρατώντας της Ουρουγουάης με σκορ 3-1 στο Δουβλίνο.



Δείγμα... θετικό για Ιρλανδία ενόψει προκριματικών

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, εν αναμονή των αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, είχε η Ιρλανδία, σε ένα καλό τεστ απέναντι στην Ουρουγουάη, στην «Aviva Stadium» του Δουβλίνου.

To σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε με ωραίο σουτ εκτός περιοχής ο Γουόλτερς, για να «απαντήσει» δέκα λεπτά αργότερα ο Χιμένεθ για το 1-1. Οι Ιρλανδοί ωστόσο δεν άφησαν το γκάζι, πίεσαν και προηγήθηκαν εκ νέου στο 52’ χάρη σε δυνατό πλασέ του Κρίστι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 76ο λεπτό ο Τζέιμς Μακκλιν, βρίσκοντας χώρο από τα αριστερά και νικώντας με έξυπνο πλασέ τον Κόντε.

Πλέον, η Ιρλανδία στρέφει την προσοχή της στο πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς με την Αυστρία (11/6), στο πλαίσιο του 4ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης (ισοβαθμεί με 11 πόντους με την Σερβία στην 1η θέση).

Η σύνθεση της Ιρλανδίας: Ράντολφ (45' Γουέστγουντ), Κρίστι, Γουόρντ, Λονγκ, Ντάφι (61' Πιρς), Γουίλαν, Μπρέιντι, Χέντρικ (74' MακΚλιν), Άρτερ, Χέιζ (60' ΜακΓκίντι) Γουόλτερς