Θέλει την δουλειά στην «Μπόρο» ο Ραβανέλι!

Το πόστο του προπονητή στην Μίντλεσμπρο θέλει να “καπαρώσει” ο Φαμπρίτσιο Ραβανέλι, που δήλωσε δημοσίως πως... περιμένει τηλέφωνο από την διοίκηση.



Θέλει την δουλειά στην «Μπόρο» ο Ραβανέλι!

Ένας εκ των αγαπημένων της εξέδρας της “Μπόρο” θέλει να επιστρέψει και ως προπονητής στον σύλλογο, την ώρα που τα σενάρια θέλουν επικρατέστερους για να το κάνουν τους Γκάρι Μονκ και Νάιτζελ Πίρσον.

Απογοητεύτηκα που είδα την Μίντλεσμπρο να πέφτει. Στεναχωρήθηκα για τον σύλλογο, τον κόσμο, άπαντες. Είναι σημαντικό να ξεκινήσει ξανά. Ο σύλλογος πρέπει να δείξει μεγάλες φιλοδοξίες γιατί η Μίντλεσμπρο έχει τις δυνατότητες να τερματίσει στην δεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Θα μου άρεσε να μου δοθεί η δυνατότητα να την προπονήσω. Εάν με έπαιρνε τηλέφωνο ο Στιβ Γκίμπσον, κανένα πρόβλημα. Θα ήταν ωραίο. Η Τσάμπιονσιπ είναι ωραίο πρωτάθλημα με πολλές ποιοτικές ομάδεςανέφερε ο ίδιος και προσέθεσε:

Η Μίντλεσμπρο είναι στην καρδιά μου καθημερινά. Ήταν εξαιρετική η εμπειρία μου στην Αγγλία, ειδικά γιατί ήμουν ένας εκ των πρώτων Ιταλών που έπαιξαν στην Πρέμιερ Λιγκ. Αγαπώ τον σύλλογο και ελπίζω να ξανά βρεθώ εκεί μια μέρα”.