Σακίρι: «Γιατί όχι και πρωτάθλημα»;

Την πεποίθησή του πως η νέα Στόουκ είναι ικανή τη νέα σεζόν να… μεταμορφωθεί σε Λέστερ του 2016 εκπλήσσοντας και πάλι όλους τους ποδοσφαιρόφιλους εξέφρασε μιλώντας σε γνωστό βρετανικό Μέσο ο μεσοεπιθετικός των «πότερς», Σκορντάν Σακίρι.



Σακίρι: «Γιατί όχι και πρωτάθλημα»;

Ο 25χρονος Ελβετός διεθνής ποδοσφαιριστής επεσήμανε ότι για να υπάρξουν ελπίδες να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει το σύνολο του Μαρκ Χιουζ να ενισχυθεί κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ αποκάλυψε ότι διακαής πόθος του είναι να καταφέρει και πάλι (όπως στο πρόσφατο παρελθόν, κυρίως με την Μπάγερν Μονάχου) να κατακτήσει τίτλους και να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

«Θα προσπαθήσω να ηγηθώ της ομάδας στο δρόμο για την κορυφή, αλλά επίσης, θέλω ξανά να διεκδικήσω τίτλους και να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος είχαμε ως ομάδα τα πάνω και τα κάτω μας και θέλουμε το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε και πάλι δυναμικά. Το υλικό πρέπει να δυναμώσει, μιας και οι άλλες ομάδες θα κάνουν το ίδιο. Όσο για το αν πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, όπως πέρυσι η Λέστερ; Ναι, θεωρώ πως είναι πιθανό», τόνισε ο Σακίρι.