Ανατρέπει τα σενάρια για Γιουνάιτεντ ο Λίντελεφ!

Ακόμη ένα «επεισόδιο» στη σειρά... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βίκτορ Λίντελεφ-Μπενφίκα προσέθεσε ο ίδιος ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, καθότι μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του τόνισε ότι όλα όσα διαδίδονται για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του είναι φήμες, ενώ συγχρόνως, δήλωσε αφοσιωμένος στη νυν ομάδα του!



Ανατρέπει τα σενάρια για Γιουνάιτεντ ο Λίντελεφ!

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός (κατά συνθήκη δεξιός μπακ και αμυντικός μέσος) φερόταν να έχει ήδη συμφωνήσει από τον περασμένο χειμώνα την έλευσή του στο «Ολντ Τράφορντ» για το τρέχον καλοκαίρι, από ότι φαίνεται όμως, ο ίδιος διαψεύδει -προς το παρόν τουλάχιστον- την είδηση αυτή, επισημαίνοντας, πέραν των όσων ήδη αναφέρθηκαν παραπάνω, ότι εξακολουθεί και έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τους φετινούς πρωταθλητές Πορτογαλίας (λήγει τον Ιούλιο του 2021).

«Αυτά που κυκλοφορούν είναι φήμες και φήμες πάντα θα υπάρχουν και σε κάθε εποχή. Εγώ θα πω το ίδιο πράγμα που λέω πάντοτε, ότι δηλαδή, έχω συμβόλαιο με την Μπενφίκα. Είμαι ακόμα νεαρός και εξελίσσομαι κάθε στιγμή. Η απάντησή μου θα είναι πάντοτε ότι επικεντρώνομαι στην Μπενφίκα», είπε ο Λίντελεφ στο «VLT».