Ο Γκιγκς απολαμβάνει τη ζωή χωρίς ποδόσφαιρο

Την ευκαιρία ν' ασχοληθεί με πράγματα που δεν είχε την ευκαιρία να κάνει όλα τα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας και της θητείας του ως βοηθός προπονητή, απολαμβάνει ο Ράιαν Γκιγκς, που ξεκαθαρίζει ότι δεν βιάζεται να καθίσει σε κάποιον πάγκο ομάδας...  



Ο Γκιγκς απολαμβάνει τη ζωή χωρίς ποδόσφαιρο

Αρχικά, μιλώντας για τις επαφές που του χρεώνονται με τις Σάντερλαντ και Μίντλεσμπρο, τις δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν στην Τσάμπιονσιπ, είχε να πει:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει υπάρξει επαφή με τις ομάδες που έχουν γραφτεί στον Τύπο... Είναι όλα φυσιολογικές φήμες από τη στιγμή που είμαι ένας άνθρωπος που υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν».

Όσον αφορά στις προθέσεις του αναφορικά με την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο μέσω της προπονητικής καριέρας, τόνισε πως δεν βιάζεται και πως θα περιμένει την καλύτερη ευκαιρία, όταν του παρουσιαστεί εκείνη...

«Πέρασα περίπου 25 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και προς το φινάλε έμαθα και την προπονητική. Λείπω από το ποδόσφαιρο περίπου έναν χρόνο και έχω κάνει νέα πράγματα. Το απολαμβάνω... Θέλω να γίνω προπονητής, αλλά δεν βιάζομαι κιόλας... Θα κάνω την επιλογή μόλις μου εμφανιστεί η σωστή ευκαιρία».