Η τέλεια χρονιά για Μούι

Απόλυτα ευτυχής για τον επίλογο κυρίως της σεζόν που έκανε φέτος ως δανεικός στη Χάντερσφιλντ αισθάνεται ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Άαρον Μούι, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «πολιτών».



Η τέλεια χρονιά για Μούι

Ο 26χρονος Αυστραλός πέτυχε με τους «τέριερς» την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τον τελικό ανόδου κόντρα στη Ρέντινγκ τη Δευτέρα (29/5) αξιοποιώντας έτσι, με τον καλύτερο τρόπο την πορεία του καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστκής περιόδου που μόλις ολοκληρώθηκε στην Τσάμπιονσιπ, όπου κατέγραψε 45 συμμετοχές (έλειψε σε ένα ματς) με 4 γκολ και 7 ασίστ.

«Όταν έμαθα πως θα πάω στη Χάντερσφιλντ, έψαξα τα πάντα για το σύλλογο, ακόμα και που τερμάτισε πέρυσι, που ήταν στη 19η θέση. Αυτό που προσπαθούσα να σκέφτομαι ήταν να παίξω σε όσα περισσότερα παιχνίδια ήταν δυνατόν και εφόσον η ομάδα κατάφερνε να παραμένει ψηλά στη βαθμολογία, τότε όλα θα ήταν εντάξει. Δεν μπορούσα όμως, να φανταστώ ότι θα μπαίναμε στα πλέι-οφς και θα κερδίζαμε στον τελικό! Ήταν η τέλεια χρονιά», δήλωσε με χαρά και ικανοποίηση ο Μούι.