Παίκτης της Στόουκ ο Φλέτσερ!

Στη Στόουκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο μέχρι πρότινος μέσος και αρχηγός της Γουέστ Μπρομ, Ντάρεν Φλέτσερ.



Παίκτης της Στόουκ ο Φλέτσερ!

Έπειτα από 2,5 χρόνιας παρουσίας στο «Χόθορνς», ο επί πολλών ετών (2000-2015) ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 33χρονος Σκωτσέζος επέλεξε τους «πότερς» ως επόμενο προορισμό της καριέρας του, μιας και το συμβόλαιό του με τους «μπάγκις» φτάνει στη λήξη του στις 30 του μηνός και δεν θα ανανεωθεί, με τον παίκτη να εντάσσεται και τυπικά στο σύνολο του Μαρκ Χιουζ από την 1η Ιουλίου.

Τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ο Φλέτσερ είχε τον... ορισμό της «γεμάτης χρονιάς», καθώς έπαιξε και στα 38 παιχνίδια της μέχρι πρότινος ομάδος του στην Πρέμιερ Λιγκ πετυχαίνοντας σε αυτά 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ φυσικά σε όλα -πλην του ματς της 35ης αγωνιστικής με Λέστερ, το μοναδικό που δεν ξεκίνησε ως βασικός- φορούσε το περιβραχιόνιο του «κάπτεν».

Η Στόουκ αποτελεί τον τρίτο «σταθμό» της επαγγελματικής του πορείας, έπειτα από τους δύο συλλόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, ενώ τα πρώτα του λόγια ως μέλος του καινούριου του κλαμπ ήταν τα εξής:

«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, αλλά νιώθω ευτυχισμένος που ήρθα εδώ. Πρόκειται για έναν φανταστικό σύλλογο με έναν κορυφαίο προπονητή και σπουδαίους παίκτες και ανυπομονώ πραγματικά να αξιοποιήσω τη νέα ευκαιρία που μου δίνεται! Αγάπησα κάθε μου στιγμή σε Γουέστ Μπρομ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως τώρα ανοίγεται μπροστά μου μια νέα πρόκληση και μου αρέσει να ανταποκρίνομαι σωστά στις νέες προκλήσεις»!