Ποδοσφαιρικό σχόλιο από τους... Κάπτεν Πικάρ και Καθηγητή Ξαβιέ!

Τη δική του τοποθέτηση μετά τον τελικό του «Γουέμπλεϊ» ανάμεσα σε Χάντερσφιλντ και Ρέντινγκ έκανε ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός και επιφανής οπαδός των χθεσινών (29/5) θριαμβευτών «τέριερς», Σερ Πάτρικ Στιούαρτ.



Ποδοσφαιρικό σχόλιο από τους... Κάπτεν Πικάρ και Καθηγητή Ξαβιέ!

Ο 76χρονος καλλιτέχνης, γνωστός μεταξύ άλλων για τις ερμηνείες του ως Κάπτεν Πικάρ στην τηλεοπτική σειρά «Σταρ Τρεκ» και Καθηγητής Ξαβιέ στην αντίστοιχη κινηματογραφική των «X-Men», παρευρέθηκε στο «Γούεμπλεϊ» και περιχαρής καθώς ήταν από την εξέλιξη του αγωνιώδους τελικού που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με νικήτρια τη δική του ομάδα, μίλησε στις κάμερες του «Sky Sports», όπου σχολίασε για το ματς:

«Το παιχνίδι ήταν ανά διαστήματα λίγο πεσμένο. Εμείς χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, τις οποιες ίσως έπρεπε να είχαμε εκμεταλλευτεί, όμως ήμασταν κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Έτσι, δεν μπορούμε να πούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα πήγε κόντρα στη ροή του αγώνα. Είχαμε αφοσίωση, ενέργεια και αποφασιστικότητα! Πάντως, μετά το τελευταίο πέναλτι, νόμισα ότι υπήρχαν ακόμα δύο! Αργότερα συνειδητοποίησα ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε» και ολοκλήρωσε:

«Είμαι πολύ περήφανος για το σύλλογο και πολύ χαρούμενος για τον πρόεδρο, τον Ντιν Χόιλ, έναν άνθρωπο της περιοχής που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, αλλά και για τον προπονητή, Ντέιβιντ Βάγκνερ που έχει μεταλλάξει την ομάδα και του εύχομαι να μείνει για πολλά ακόμη χρόνια»!