Συνάντηση με Κλοπ θέλει ο Βάγκνερ

Koυβέντα με τον Γιούργκεν Κλοπ, πιθανώς για να τον… κατατοπίσει σχετικά στα «μονοπάτια» της Πρέμιερ Λιγκ, ενδέχεται να έχει στο άμεσο μέλλον ο προπονητής της Χάντερσφιλντ, Ντέιβιντ Βάγκνερ.



Συνάντηση με Κλοπ θέλει ο Βάγκνερ

O γερμανικής καταγωγής Αμερικάνος τεχνικός της Χάντερσφιλντ είχε δουλέψει παλαιότερα μαζί με τον Γιούργκεν Κλοπ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, και συγκεκριμένα ως προπονητής της ομάδας νέων στο «Βεστφάλεν».

Από την στιγμή που οι δυο τους θα… ανταμώσουν ξανά τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Ντέιβιντ Βάγκνερ θα έχει φροντίσει πρωτίστως να έχει μια συνομιλία μαζί του, όχι μόνο για να μιλήσουν σχετικά με τον Ντάνι Γουόρντ (σ.σ. είναι δανεικός από τη Λίβερπουλ στους «terriers»), αλλά και πιθανώς για να του δώσει μια γενικότερη εικόνα περί του τι πρόκειται να δει:

«Χρειάζομαι μερικές εβδομάδες για να… ξεδώσω λίγο, να ηρεμήσει το κεφάλι μου! Μετά θα έχω πολλά τηλεφωνήματα για να κάνω. Θα καλέσω σίγουρα τον Γιούργκεν, αλλά όχι μόνο για να μιλήσουμε για τον Ντάνι», σχολίασε σχετικά στο Sky Sports.

Όσο για το πώς προσπάθησε να… χαλαρώσει τους παίκτες του, λίγο πριν την διαδικασία των πέναλτι με τη Ρέντινγκ (4-3, 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση), τόνισε: «Είπα στους παίκτες πως το ευκολότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να βάλεις τη μπάλα στα δίχτυα απ’ τα 11 μέτρα. Μετά από 10 μήνες έχετε την ευκαιρία να είστε στην Πρέμιερ Λιγκ, πάρτε την πρόκληση και κάντε το»!