Σανιά: «Μετανιώνω μόνο για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Τον δικό του απολογισμό από το διάστημα της παρουσίας του στη Μάντσεστερ Σίτι έκανε ο Μπακαρί Σανιά, ο οποίος αναφέρθηκε και στην μοναδική- σύμφωνα με τον ίδιο- «αρνητική» στιγμή του στο «Etihad» που δεν ήταν άλλη από τον αποκλεισμό της ομάδας στα ημιτελικά του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης!  



Σανιά: «Μετανιώνω μόνο για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά το Μάντσεστερ, ως ελεύθερος, ο έμπειρος μπακ έκανε τη δική του αναδρομή στα χρόνια που αγωνίστηκε με  τη φανέλα των «πολιτών»!

«Πέρασα υπέροχα. Έφυγα από την Άρσεναλ μετά από επτά χρόνια και δεν ήταν εύκολο στην αρχή. Ποτέ δεν είναι εύκολο να κάνεις μια νέα αρχή, τόσο εσύ όσο και η οικογένειά σου. Όλοι όμως στη Σίτι με βοήθησαν να εγκλιματιστώ. Πραγματικά ένιωσα πολύ καλά και αισθανόμουν περηφάνια να φοράω αυτή τη φανέλα και να παίζω σε ένα καινούριο γήπεδο. Είμαι ευγνώμων», ήταν το πρώτο σχόλιο του πολύπειρου μπακ, ο οποίος συνέχισε:

«Ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω στον εαυτό μου. Όταν ήρθα εδώ δυσκολεύτηκα να εγκλιματιστώ. Δεν είχα φίλους και ο καιρός ήταν διαφορετικός. Η πρώτη μου χρονιά ήταν δύσκολη, όμως η καλύτερή μου ήταν η περσινή και την απόλαυσα»!

Μετάνιωσε όμως για κάτι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο «Etihad»; «Προσωπικά μετανιώνω για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, διότι θεωρώ ότι μπορούσαμε να νικήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και να πηγαίναμε στον τελικό. Μάθαμε πολλά όμως από αυτά τα παιχνίδια και ελπίζω η ομάδα να τα πάει καλύτερα στο μέλλον»!