Βάγκνερ: «Μας είχαν ξεγραμμένους, ζούμε παραμύθι»

Ο Ντέιβιντ Βάγκνερ κυνήγησε το παραμύθι με τους ποδοσφαιριστές του στη Χάντερσφιλντ, κατάφεραν να βρεθούν στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν και λίγο μετά τον τελικό των πλέι-οφ ανόδου, αναφέρθηκε σε όσους δεν έδιναν καμία ελπίδα στην ομάδα στο ξεκίνημα της χρονιάς...  



Βάγκνερ: «Μας είχαν ξεγραμμένους, ζούμε παραμύθι»

Ο κόουτς των «terriers», ανέφερε μετά το 4-3 που διαμορφώθηκε στα πέναλτι του αγώνα με τη Ρέντινγκ στο «Γουέμπλεϊ»:

«Πολλοί σχολιαστές δεν μας έδιναν σημασία και μας είχαν ξεγράψει από την αρχή της σεζόν. Κάθε φορά, σε κάθε βήμα που κάναμε, πίστευα ότι μπορούσαμε να κάνουμε κι ένα επόμενο, καλύτερο βήμα. Γύρω στα Χριστούγεννα, όταν πλέον είχαμε παίξει με όλες τις ομάδες στην Τσάμπιονσιπ και τις είχαμε δει, άρχισα να πιστεύω ότι είχαμε πιθανότητες. Αυτό που συνέβη είναι απίστευτο. Είναι ένα παραμύθι.

Συνήθως χρειάζονται τρία με τέσσερα χρόνια για να πετύχει ένα τέτοιο πλάνο όπως αυτό που θεσπίσαμε εμείς το καλοκαίρι για να εφαρμόσουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Δουλέψαμε πολύ στις μικρές λεπτομέρειες. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έπρεπε να παλέψω κόντρα σε ιδέες και απόψεις ανθρώπων που έλεγαν ότι δεν έχω εμπειρία από την Αγγλία, δεν θα καταφέρω, δεν έχω καλούς παίκτες... Αποδείξαμε ότι η εμπειρία δεν είναι το παν, αλλά η καρδιά και η επιθυμία μπορεί να πετύχει πολλά».