Υπερασπίζεται Μόουσες ο Κόντε

Ποδοσφαιριστής που δεν θα επιδίωκε να κερδίσει πέναλτι με αντικανονικό τρόπο, είναι ο Βίκτορ Μόουσες, σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε που έβαλε πλάτη για τον ποδοσφαιριστή του μετά τον τρόπο με τον οποίο αποβλήθηκε στον τελικό Κυπέλλο του «Γουέμπλεϊ».  



Υπερασπίζεται Μόουσες ο Κόντε

Ο Νιγηριανός εξτρέμ πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Άρσεναλ, όταν έπεσε στην περιοχή, ο ρέφερι έκρινε πως έκανε «θέατρο» και έτσι προκλήθηκε το αριθμητικό μειονέκτημα για τους «μπλε».

Ο Αντόνιο Κόντε, αντιλαμβανόμενος τις διαστάσεις που πήρε το θέμα έπειτα και από τον νέο κανονισμό για την άμεση τιμωρία με κάρτα στους ποδοσφαιριστές που πέφτουν εύκολα στην περιοχή, είπε:

«Δεν έχω δει πως ακριβώς έγινε η φάση για να είμαι ειλικρινής. Δεν μπορώ να εκφράσω απόλυτη άποψη αλλά αντιλαμβάνομαι πως το περιστατικό έχει κεντρίσει την προσοχή... Μπορεί να ήταν η κούραση της στιγμής. Υπάρχει πίεση και κόπωση καθώς έχει περάσει μια ολόκληρη σεζόν και τα πόδια των παικτών είναι πλέον πολύ βαριά. Ο Μόουσες δεν είναι παίκτης που θα επιδιώξει κάτι με αντικανονικό τρόπο. Δεν θα ήθελε να κοροϊδέψει τον διαιτητή».