Νολίτο: «Θέλω σαν τρελός να φύγω»!

Δεν τον κρατάει τίποτα, πλέον, στο Μάντσεστερ! Ο Νολίτο έχει αντιληφθεί ότι δεν έχει μέλλον στη Σίτι και για αυτό ζήτησε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο από τους διοικούντες να τον αφήσουν να αποχωρήσει!  



Νολίτο: «Θέλω σαν τρελός να φύγω»!

Ο Ισπανός επιθετικός έθεσε ως προτεραιότητα την επιστροφή στην πατρίδα του, αλλά αρνήθηκε να αναφερθεί στις ομάδες που θα προτιμούσε.

«Θα δούμε τι θα συμβεί. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά ειλικρινά τα πάντα εξαρτώνται από τη Σίτι. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και θα δούμε τι θα συμβεί», ήταν το πρώτο του σχόλιο, ενώ στη συνέχεια του ζητήθηκε να πει την άποψή του για τις μεταγραφικές κινήσεις των «πολιτών» που αφορούν τη θέση στην οποία αγωνίζεται:

«Θα δείξει… Εάν έρθουν άλλοι τρεις επιθετικοί και μου δώσουν την ευκαιρία να φύγω, τότε θα το κάνω! Θέλω να φύγω σαν τρελός»!

Όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ, σε σχέση με το επίπεδο της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο Νολίτο είπε πως: «Είναι άλλο level, πιο δυνατό πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος που έπαιξα εδώ και νομίζω ότι τα πήγα καλά! Μέχρι τον Δεκέμβριο έπαιξα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, αλλά από τότε δεν ξανάπαιξα. Υπάρχουν ορισμένες ομάδες που μου αρέσουν, αλλά δεν θα τις πω».