Από τους ηττημένους στους... νικητές ο Μέριντιθ!

Το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα ως σύλλογος της Τσάμπιονσιπ ανακοίνωσε η Μίλγουολ, η οποία υπέγραψε για τα επόμενα δύο έτη συμβόλαιο συνεργασίας με τον Τζέιμς Μέριντιθ, δηλαδή, τον μέχρι πρότινος αριστερό οπισθοφύλακα της αντιπάλου της στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου πριν από δύο Σάββατα (20/5), Μπράντφορντ.  



Από τους ηττημένους στους... νικητές ο Μέριντιθ!

Ο 29χρονος Αυστραλός ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή στα «λιοντάρια», έπειτα από μία γεμάτη σεζόν στη Σίτι έχοντας καταγράψει 41 εμφανίσεις, 2 τέρματα και 1 ασίστ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας, καταλαμβάνοντας με την πρώην πια ομάδα του την 5η θέση στον πίνακα της βαθμολογίας, αλλά μην καταφέρνοντας, ωστόσο, να κάμψει με αυτήν την αντίσταση της... νυν ομάδας του στο κρίσιμο ματς για την άνοδο στη δεύτερη επαγγελματική βαθμίδα της χώρας, στην οποία εντέλει θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά!

Πέραν της συγκεκριμένης ιδιομορφίας, αξίζει να αναφέρουμε ότι το ένα από τα δύο φετινά του γκολ, το πέτυχε ο Μέριντιθ στο εντός έδρας ισόπαλο 1-1 απέναντι στη Μίλγουολ ισοφαρίζοντας τότε το σκορ για τους «κόκορες», στο παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Λιγκ 1 (21/1).

«Μίλησα με τον Νιλ (σ.σ. Νιλ Χάρις, προπονητής) και μπορώ να πω ότι αποκόμισα μια πολύ καλή εντύπωση. Είναι φιλόδοξος και έχει μεγάλα πλάνα και για τον σύλλογο, μα και για εμένα ατομικά, κάτι το οποίο θέλει ακριβώς να ακούει κανείς! ‘Ετσι, έκανε τη Μίλγουολ την πιο ελκυστική επιλογή που είχα», ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με το νέο του κλαμπ.