Άγνοια για το μέλλον του στη Σίτι ο Ρόμπερτς

Άγνωστο είναι το πού θα βρει η επόμενη σεζόν και σε ποιά ομάδα τον Πάτρικ Ρόμπερτς, με τον ίδιο πάντως ννα ξεκαθαρίσει με τον τρόπο του πως θέλει να βρίσκεται σε ομάδα που θα παίζει τακτικά και θα έχει ενεργό ρόλο, όπως συνέβη και φέτος με την Σέλτικ.



Άγνοια για το μέλλον του στη Σίτι ο Ρόμπερτς

Όταν ο νεαρός εξτρέμ ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως θα βρίσκεται στο ρόστερ των «πολιτών» την επόμενη περίοδο, εκείνος απάντησε: «Δεν ξέρω, θα δούμε τι θα γίνει. Θα έχω ένα διάλειμμα και μετά θα επιστρέψω στην Μάντσεστερ Σίτι και τότε θα δούμε τι θα προκύψει. Θέλω απλά να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, θέλω να παίζω κάθε εβδομάδα και να απολαμβάνω το παιχνίδι, όπως έκανα ως παιδί. Αν συμβεί αυτό τότε θα είμαι χαρούμενος».

Όσο για το φετινό επίτευγμα της Σέλτικ, την κατάκτηση του εγχώριο τρεμπλ χωρίς να γνωρίσει μάλιστα κάποια ήττα, σχολίασε: «Το να κατακτήσεις το τρεμπλ σε τόσο νεαρή ηλικία είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα και την καριέρα μου. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που να το έχουν πετύχει. Είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας και αυτού του ιστορικού συλλόγου».