Κοκλέν: «Αφιερωμένο στον Βενγκέρ το Κύπελλο, ελπίζω να μείνει»!

Στον προπονητή του, Αρσέν Βενγκέρ, αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας ο μέσος της Άρσεναλ, Φρανσίς Κοκλέν, ευχόμενος παράλληλα ο Αλσατός τεχνικός να συνεχίσει να ηγείται του πάγκου της ομάδας.



Κοκλέν: «Αφιερωμένο στον Βενγκέρ το Κύπελλο, ελπίζω να μείνει»!

«Νομίζω ότι θα ευχαριστούσε όλους μέσα στην ομάδα να αφιερώσουμε το τρόπαιο αυτό στον προπονητή μας. Θα μάθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες αν θα συνεχίσει μαζί μας. Ανεξαρτήτως της απόφασης που θα πάρει, πιστεύω ότι ήταν σημαντικό για εκείνον να κερδίσει τον τίτλο αυτό και είμαστε όλοι περήφανοι που το κατάφερε. Ελπίζω να μείνει, αν και η απόφαση δεν ανήκει σε εμάς, αλλά μονάχα σε εκείνον. Θα μάθουμε στις επόμενες ημέρες», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος χαφ για τον συμπατριώτη του και κόουτς των Λονδρέζων μετά το χθεσινό (27/5) θρίαμβο επί της πρωταθλήτριας και συμπολίτισσας Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ» και ολοκλήρωσε:

«Το έχω πει πολλές φορές, ότι όταν ακούμε τη λέξη Άρσεναλ, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Έχει κάνει πολλά για το σύλλογο και πιστεύω ότι οι οπαδοί δεν θα πρέπει να το ξεχνούν αυτό, παρ’ όλο που οι τελευταίες περίοδοι ήταν λίγο δύσκολες για την ομάδα. Ο κόσμος θέλει παραπάνω, όμως ξέρω ότι και ο κόουτς θέλει παραπάνω και θα κάνει τα πάντα για να κατακτά τρόπαια. Εύχομαι να είναι εδώ και τη νέα σεζόν».