Το 1-0 του Αλέξις που δεν έπρεπε να μετρήσει (Video)

Η Άρσεναλ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα κόντρα στην Τσέλσι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με ένα γκολ του Αλέξις Σάντσες που δεν θα έπρεπε να έχει μετρήσει.



Το 1-0 του Αλέξις που δεν έπρεπε να μετρήσει (Video)

Ο Χιλιανός έγινε αποδέκτης της μπάλας με κόντρα, στην οποία μάλιστα ζητήθηκε χέρι (που υπάρχει αλλά είναι πολύ κοντινή η δεύτερη μπάλα πάνω στο σώμα του παίκτη των “κανονιέρηδων” και ίσως ο διαιτητής θεώρησε πως πρέπει να το αφήσει ή απλώς δεν το είδε), για να βρεθεί τετ-α-τετ με τον Τιμπό Κουρτουά.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως ο Άαρον Ράμσι -που είναι εκτεθειμένος- κάνει κίνηση προς την μπάλα και εν συνεχεία την αφήνει. Όσον αφορά τους αμυντικούς της Τσέλσι φαίνεται να μην προλάβαινε τον Αλέξις κανένας έτσι κι αλλιώς, όμως όσον αφορά τον Βέλγο κίπερ δείχνει να διστάζει να ολοκληρώσει την έξοδό του με δύο αντίπαλους ποδοσφαιριστές απέναντί του.

Από την άλλη, έτσι συνηθίζει, να βγαίνει δηλαδή στα μισά και όχι να τσαρτζάρει στην μπάλα, αλλά και πάλι το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Διαιτητής και βοηθός, ωστόσο, είχαν μια μικρή συζήτηση και εν συνεχεία το καταλόγισαν κανονικά.

Δείτε το βίντεο: