Tζέραρντ: «Θα ήθελα να έχω παίξει με τον Κλοπ προπονητή»

Άκρως θετικά ήταν τα λόγια του πρώην μέσου των «κόκκινων», Στίβεν Τζέραρντ, για τον προπονητή της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, τον οποίο μάλιστα θα ήθελε στο Μέρσεϊσαϊντ τρία ή τέσσερα χρόνια νωρίτερα, ώστε να έχει προλάβει να αγωνιστεί υπό τις δικές του οδηγίες!



Tζέραρντ: «Θα ήθελα να έχω παίξει με τον Κλοπ προπονητή»

Για το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι της Λίβερπουλ στην Αυστραλία, με αντίπαλο την Σίντνεϊ (3-0) και το…. Συναίσθημα που το προκάλεσε η συμμετοχή του με την τωρινή ομάδα του Κλοπ, ο Στίβεν Τζέραρντ δήλωσε στην «Liverpool Echo»:

«Ήταν ένα κάπως παράξενο συναίσθημα. Σκεφτόμουν τι θα είχε συμβεί αν ο Γιούργκεν Κλοπ βρισκόταν στον σύλλογο λίγο νωρίτερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία, αν ερχόταν τρία ή τέσσερα χρόνια νωρίτερα, θα ήμουν μέλος μιας ομάδας που θα κατακτούσε μεγάλα τρόπαια για τον σύλλογο. Είναι η αύρα του και το πώς σε κάνει να νιώθεις όταν είσαι μαζί του. Έπαιξα σε ένα φιλικό παιχνίδι και ένιωσα λες και έπαιζα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου»!

O 36χρονος πρώην άσος σχολίασε επίσης την επιστροφή της Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και το τι πρέπει να κάνει ώστε να αναπεξέλθει με επιτυχία μακροπρόθεσμα στη διοργάνωση: «Το να βρισκόμαστε πίσω στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Τώρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την στιγμή. Δεν μπορεί να είναι όπως δυο χρόνια πριν, όταν επανήλθαμε στη διοργάνωση αλλά αποχωρήσαμε γρήγορα. Δεν γίνεται να είναι έτσι.

Είμαστε στην προκριματική φάση, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως για να φτάσουμε στα ανώτερα επίπεδα του Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να μιλάμε για top-class παίκτες και προπονητές. Έχει σημασία να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά».