Όμορφος επίλογος σε κακή χρονιά το Κύπελλο για Γουέλμπεκ

Την πικρία του για την 5η θέση που κατέλαβε η Άρσεναλ στο πρωτάθλημα και την άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από 20 χρόνια, εξέφρασε ο επιθετικός της, Ντάνι Γουέλμπεκ τονίζοντας ωστόσο, ότι η νίκη στον τελικό Κυπέλλου με τη συμπολίτισσα και πρωταθλήτρια Τσέλσι το Σάββατο (27/5) θα... χρυσώσει κάπως το χάπι της φετινής χρονιάς.



Όμορφος επίλογος σε κακή χρονιά το Κύπελλο για Γουέλμπεκ

«Είμαστε απογοητευμένοι από τη θέση που πήραμε φέτος στη βαθμολογία και έχουμε μια ευκαιρία κατακτώντας ένα τρόπαιο να ολοκληρώσουμε θετικά μία απογοητευτική σεζόν», τόνισε ο 26χρονος φορ των «κανονιέρηδων» και ερωτώμενος σχετικά με το αν υπάρχει πίεση στον ίδιο και τους συμπαίκτες του για το ρεκόρ του τεχνικού της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ (πολυνίκης της διοργάνωσης με 7 κατακτήσεις, αν το πάρει η Άρσεναλ), απάντησε:

«Θέλουμε βεβαίως, να τα καταφέρουμε και για τον προπονητή μας, αλλά και για τους εαυτούς μας, την ομάδα, τους οπαδούς της Άρσεναλ, οπότε η πίεση που θα έχουμε δεν θα έχει να κάνει μόνο με το ρεκόρ του κόουτς ως του πιο επιτυχημένου προπονητή στην ιστορία του Κυπέλλου», ενώ μιλώντας για τον αρχαιότερο θεσμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αυτόν του FA Cup και το πως μεγάλωσε απολαμβάνοντάς τον, ολοκλήρωσε:

«Ως μικρό παιδί παρακολουθούσα όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου Αγγλίας και ανυπομονούσα πραγματικά για το Σαββατοκύριακο του τελικού! Μιας και τα έφερε έτσι η μοίρα, αποτελεί ένα τεράστιας σημασίας γεγονός για εμένα η συμμετοχή μου εκεί. Όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, θέλεις να παίζεις σε τέτοιου είδους αγώνες. Ευτυχώς, αυτό το Σαββατοκύρικο ήρθε και αδημονούμε να αγωνιστούμε»!