Mίλνερ: «Κάναμε βήματα προόδου σε σχέση με πέρυσι»

Μια Λίβερπουλ εμφανώς βελτιωμένη εν συγκρίσει με την περασμένη χρονιά, είδε φέτος ο Τζέιμς Μίλνερ, κάτι που αποτυπώνεται και στην επιτυχία της να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα και να ονειρεύεται την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς…



Mίλνερ: «Κάναμε βήματα προόδου σε σχέση με πέρυσι»

«Δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκεφτείτε μόνο τις ομάδες που δεν θα βρίσκονται τώρα σε αυτό. To Τσάμπιονς Λιγκ βρισκόταν μόλις ένα βήμα μακριά μας. Πέρυσι, φτάσαμε κοντά σε ένα τρόπαιο (σ.σ. σε Λιγκ Καπ και Γιουρόπα Λιγκ) αλλά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του. Το να παίζεις πάντως σε τόσο μεγάλα ματς είναι πάντα σημαντικό.

Την φετινή σεζόν έχουμε βελτιωθεί. Την περασμένη χρονιά υπήρχαν πότε καλές και πότε κακές στιγμές. Στα περισσότερα ματς μας φέτος, ακόμα και αν χάσαμε σε ορισμένα βαθμούς, κυριαρχούσαμε αγωνιστικά, ενώ πέρυσι ήμασταν σαν τον… ''δόκτωρ Τζέκιλ και τον μίστερ Χάιντ''! Κάναμε ένα απίστευτο παιχνίδι και αμέσως μετά ένα απαίσιο»σχολίασε αρκετά παραστατικά ο 31χρονος μέσος (και κατά συνθήκη φέτος αριστερός μπακ), ενώ για το αν οι «κόκκινοι» μπορούν να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο σε βάθος χρόνου, είπε:

«Κάναμε σημαντικά βήματα προόδου φέτος, κερδίζοντας μάλιστα ‘κλειστά’ και δύσκολα παιχνίδια όπως με την Γουότφορντ και την Γουέστ Μπρομ. Έχουμε ένα νεανικό ρόστερ, που είναι και αυτό κάτι θετικό για μας. Όσο περισσότερο μένουν μαζί οι παίκτες, θα γίνεται καλύτερη και η ομάδα, ενώ είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε και κάποιες μεταγραφές το καλοκαίρι».