Μουρίνιο: «Είμαι ακόμα ο Νο1»!

Λίγο η ένταση της στιγμής, λίγο ο εκρηκτικός του χαρακτήρας, σημασία έχει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε το στίγμα του και στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ! Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης φώναξε στους εκπροσώπους Τύπου: «Είμαι ακόμα ο Νο1! Μην με αμφισβητείτε»!  



Μουρίνιο: «Είμαι ακόμα ο Νο1»!

Ατάκα… Μουρίνιο, με λίγα λόγια, ο οποίος άλλωστε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους δηλώσεις!

Όσον αφορά τη συνέντευξη Τύπου, ο Πορτογάλος απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί του Άγιαξ, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το φινάλε της σεζόν για την ομάδα του.

«Ξεκάθαρα αξίζαμε τη νίκη! Είμαι χαρούμενος που είδα αυτά τα παιδιά να πανηγυρίζουν με το τρόπαιο! Τώρα ξεκινούν οι διακοπές μου. Δεν θέλω να δω τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών, είμαι εγωιστής. Δεν μπορώ να το κάνω», δήλωσε αρχικά ο κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» και πρόσθεσε:

«Τρία τρόπαια σε μία σεζόν και έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, στην πιο δύσκολη σεζόν μου ως προπονητής»!

Όσον αφορά το μέλλον, την επόμενη περίοδο και τις μεταγραφικές προτεραιότητες της ομάδας, ο Μουρίνιο ήταν ξεκάθαρος: «Ο Εντ Γούντγουορντ έχει τη λίστα μου, τι θέλω, επομένως όλα εξαρτώνται τώρα από εκείνον και τους ιδιοκτήτες. Αυτή τη στιγμή όμως δεν με νοιάζει το ποδόσφαιρο»!

Εκτός των άλλων δέχτηκε ερώτηση και για την χρησιμοποίηση, στο 90', του Γουέιν Ρούνεϊ και το μέλλον του Άγγλου επιθετικού στην ομάδα: «Ο Γουέιν ήταν έτοιμος να παίξει, αλλά δεν χρειαζόμασταν ενίσχυση στην επίθεση μετά το 2-0. Του είπα χθες ότι είναι παίκτης κλειδί. Θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται εδώ και του χρόνου. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Εάν μείνει θα είμαι πολύ χαρούμενος»!