Ερέρα: «Όλη η ομάδα κερδίζει τα τρόπαια, όχι 11 παίκτες»

Με αφορμή τις απουσίες -κυρίως- των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Άσλεϊ Γιανγκ από τον τελικό της Τετάρτης (24/5) για το Γιουρόπα Λιγκ, ο Άντερ Ερέρα τόνισε το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτά τους τίτλους όχι μόνο χάρη στους 11 παίκτες που αγωνίζονται στο γήπεδο, αλλά σε όλους τους αθλητές -και μη- που συναπαρτίζουν το σύλλογο.



Ερέρα: «Όλη η ομάδα κερδίζει τα τρόπαια, όχι 11 παίκτες»

Ο Ισπανός μέσος σχολίασε επίσης, για τον Σουηδό στράικερ ότι μπορεί να λείψει από το... χορτάρι του «Φρεντς Αρένα» της πρωτεύουσας της χώρας του, ωστόσο, εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως θα επιστρέψει σύντομα και μάλιστα, στα γνωστά υψηλά του επίπεδα απόδοσης!

«Λέω πάντοτε ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Εμείς είμαστε ομάδα και ο λόγος που έχουμε κερδίσει ήδη δύο τρόπαια (σ.σ. Κομιούνιτι Σιλντ και Λιγκ Καπ) αυτή τη σεζόν είναι επειδή όλοι είμαστε εκεί, δουλεύοντας και βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Ο τελικός αυτός ανήκει σε όλους. Σίγουρα, 11 θα είναι οι παίκτες μέσα στο γήπεδο, όμως ο καθένας είναι έτοιμος να βοηθήσει και να δώσει ώθηση στους συμπαίκτες του. Οπότε, αν κερδίσουμε, όλοι θα έχουν μερίδιο στη νίκη» δήλωσε αρχικά ο 27χρονος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» και μιλώντας για τον 35χρονο φορ προσέθεσε:

«Ο Ζλάταν είναι μαζί μας, μας υποστηρίζει και πιστεύω ότι είναι πολύ καλά. Είναι αισιόδοξος, 100% σίγουρος πως θα επιστρέψει, γιατί δεν μπορεί να σταματήσει να νικάει! Δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει και σίγουρα θα γυρίσω πίσω γρήγορα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»!