Λούκας: «Ήταν δέκα απίστευτα χρόνια»

Μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Λούκας Λέιβα αναφέρθηκε στα δέκα πολύ όμορφα χρόνια που έχει περάσει μέχρι στιγμής στη Λίβερπουλ, δημιουργώντας παράλληλα αμφιβολίες σχετικά με το αν θα παραμείνει στο «Άνφιλντ» και την επόμενη περίοδο…



Λούκας: «Ήταν δέκα απίστευτα χρόνια»

Μάλλον… αινιγματική ήταν η πρόσφατη ανάρτηση του Λούκας Λέιβα στα social media, μετά από τον αγώνα των «κόκκινων» με την Μίντλεσμπρο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται στο Μέρσεϊσαϊντ από το 2007, και φρόντισε να ευχαριστήσει άπαντες για όλα αυτά τα όμορφα χρόνια που πέρασε εκεί, όπως και τους φιλάθλους για την αμέριστη στήριξη τους:

«Ήταν δέκα απίστευτα χρόνια, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Είμαι όμως περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα κάθε μέρα της ζωής μου. Το κλαμπ αυτό με έκανε καλύτερο ως άνθρωπο, ως παίκτη, τα δυο μου παιδιά είναι γεννημένα στο Λίβερπουλ. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη στιγμή για να ξεχωρίσω, νομίζω πως αυτά τα δέκα χρόνια ήταν όλα πολύ καλά. Τόσες όμορφες στιγμές, και φυσικά η υποστήριξη που λαμβάνεις είναι απίστευτη.

Νιώθω πραγματικά πως εδώ είναι το σπίτι μου. Όπως προείπα, τα παιδιά μου θα είναι υπερήφανα όταν μεγαλώσουν, έρθουν στο ‘Άνφιλντ’, και ξέρουν πως ο πατέρας τους έπαιξε στη Λίβερπουλ. Δεν έχω λόγια, και θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ όλους…»

Mέχρι στιγμής είναι άγνωστο το αν ο Λούκας θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στο «Άνφιλντ», με τις Σέλτικ και Μπράιτον πάντως να επιθυμούν την απόκτηση του.