Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της τρομοκρατικής επίθεσης! (video)

Κάθε λεπτό που περνά όλο και περισσότερα στοιχεία της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με τις μαρτυρίες όσων έζησαν από κοντά το συμβάν να συγκλονίζουν!  



Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της τρομοκρατικής επίθεσης! (video)

«Περίμενα τα παιδιά μου να βγουν. Ακούσαμε το τελευταίο τραγούδι και είδαμε αρκετό κόσμο να βγαίνει. Ξαφνικά είδαμε μια λάμψη και ακούσαμε έναν θόρυβο. Ένιωσα έναν πόνο στο πόδι μου. Η γυναίκα μου είπε "πρέπει να ξαπλώσω" και όπως είδα είχε τραυματιστεί στην κοιλιά», ήταν η μαρτυρία του Γκάρι Γουόκερ από το Λιντς που περίμενε τις δύο κόρες του μετά τη συναυλία.

Ακόμη πιο σκληρή και ανατριχιαστική η περιγραφή μίας κοπέλας που βρισκόταν στο χώρο τη στιγμή της έκρηξης και γλίτωσε από θαύμα: «Ενώ αποχωρούσαμε μια έκρηξη σημειώθηκε εκατοστά από μένα. Δέρμα και ανθρώπινα μέλη απλώθηκαν παντού, στα μαλλιά μου και την τσάντα μου. Ακόμα βρίσκω κομμάτια από ένα Θεός ξέρει τι στα μαλλιά μου».

Ένας ακόμη μάρτυρας, από τους πολλούς που μίλησαν στα βρετανικά Μέσα, δήλωσε πως: «Η Αριάνα είπε "γεια σου Μάντσεστερ", τα φώτα άναψαν και ακούστηκαν δύο μεγάλοι θόρυβοι. Τότε ο κόσμος άρχισε να τρέχει και να φωνάζει. Έβλεπα γύρω μου κόσμο με αίμα στο πρόσωπό του»!

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το «Skynews»: