Προπονητής της χρονιάς στην Αγγλία ο Κόντε!

Τα βραβεία του καλύτερου προπονητή για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και σε όλες τις επαγγελματικές βαθμίδες της Αγγλίας γενικότερα, παρέλαβε από το Σύνδεσμο Επαγγελματιών Προπονητών (League Managers Association) ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε.



Προπονητής της χρονιάς στην Αγγλία ο Κόντε!

Ο Ιταλός κόουτς κατέκτησε με τους «μπλε» το πρωτάθλημα στην πρώτη του κιόλας χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του «Νησιού» παραλαμβάνοντας έτσι τα... σκήπτρα από τον συνάδελφο και συμπατριώτη του, Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος έφερε εις πέρας το ίδιο επίτευγμα την περυσινή χρονιά με τη Λέστερ.

Εκτός του Κόντε, ο LMA απένειμε τις αντίστοιχες τιμητικές διακρίσεις για τον πολυτιμότερο προπονητή της σεζόν 2016-2017 στους Κρις Χιούτον, Κρις Γουάιλντερ και Πολ Κουκ, οι οποίοι πέτυχαν τον προβιβασμό των Μπράιτον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Πόρτσμουθ σε Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ και Λιγκ 1 αντιστοίχως, με τους δύο τελευταίους να οδηγούν τους συλλόγους τους στην άνοδο ως πρωταθλητές (σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2), τον δε Χιούτον να χάνει το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας μόλις στην τελευταία αγωνιστική από τη Νιουκάστλ.