Στο γ' γκρουπ δυναμικότητας η Τότεναμ

Ζόρια προβλέπονται για την Τότεναμ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση πριν από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Στο γ' γκρουπ δυναμικότητας η ομάδα του Ποκετίνο, υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθεί στο δεύτερο...  



Στο γ' γκρουπ δυναμικότητας η Τότεναμ

Τα «σπιρούνια» τερματίζοντας στη 2η θέση και μάλιστα ξεπερνώντας στη βαθμολογία την Άρσεναλ για πρώτη φορά στα χρόνια της παρουσίας του Αρσέν Βενγκέρ στην τεχνική ηγεσία των «κανονιέρηδων», θα βρεθούν απευθείας στην τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έτσι όπως ανακοινώθηκαν τα γκρουπ δυναμικότητας με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Τότεναμ θα βρεθεί στο τρίτο, πράγμα που σημαίνει ότι από τα δύο πρώτα θα της προκύψουν τρομερά δυνατοί αντίπαλοι... Το ίδιο, ασφαλώς, ισχύει και για τη Λίβερπουλ εφόσον εκείνη περάσει από τα πλέι-οφ και βρεθεί στους ομίλους.

Σε ενδεχόμενη πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ, τα «σπιρούνια» ενδέχεται να πάρουν... προαγωγή προς το β' γκρουπ δυναμικότητας αφήνοντας τους «κόκκινους διαβόλους» στο τρίτο.

Αναλυτικά οι ομάδες στα γκρουπ:

Α': Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Μπενφίκα, Τσέλσι, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μονακό, Σπαρτάκ Μόσχας

Β': Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σεβίλλη*, Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ**

Γ': Νάπολι*, Τότεναμ, Βασιλεία, Ντιναμό Κιέβου*, Άγιαξ*, Ολυμπιακός*, Άντερλεχτ, Λίβερπουλ

Δ': Όλες όσες θα περάσουν από τα προκριματικά, όπου βρίσκονται ομάδες όπως οι Ρόμα, Λειψία, Σέλτικ*, Νις* και Φέγενορντ. 

*Πρέπει να περάσουν από τη φάση των προκριματικών

**Αν η Γιουνάιτεντ πάρει το Γιουρόπα Λιγκ, μόνο τότε θα βρεθεί στο β' γκρουπ