Έπαιξαν την αλλαγή του Τέρι και πήγαν ταμείο!

Με πολύ καλές αποδόσεις πληρώθηκαν όσοι πόνταραν στο να γίνει αλλαγή ο Τζον Τέρι στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης της Τσέλσι κόντρα στη Σάντερλαντ, γεγονός που εγείρει τις υποψίες για το αν είχε γίνει γνωστός πριν το ματς στις στοιχηματικές εταιρείες ο τρόπος με τον οποίο θα τιμηθεί ο αρχηγός των «μπλε».  



Έπαιξαν την αλλαγή του Τέρι και πήγαν ταμείο!

Όπως αποκαλύπτει το BBC, ένας bookmaker πλήρωσε τρία πονταρίσματα, ενώ ένας πελάτης υποστηρίζει πως πήρε πίσω 100 φορές τα λεφτά του σε ποντάρισμα 25 λιρών.

Μάλιστα, υπήρξε σχετική διαμάχη σε σχόλια στο Twitter, με τον bookmaker να ξεκαθαρίζει πως τα πονταρίσματα θεωρούνται έγκυρα γιατί η μπάλα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου στο 26ο λεπτό, παρά το γεγονός πως ο αρχηγός των «μπλε» αποχώρησε καταχειροκροτόύμενος δύο λεπτά αργότερα.

Ακόμη, ένας άλλος παίκτης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Press Association πως πόνταρε 10 λίρες καθότι το θεωρούσε σίγουρο ότι ο Τέρι θα βγει με αλλαγή.

Το γεγονός αυτό είχαν συμφωνήσει πριν το ματς ο 36χρονος πρώην πια αρχηγός της Τσέλσι με τον Αντόνιο Κόντε, ενώ η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα διεξάγει έρευνα σχετικά με την κίνηση και τα πονταρίσματα στις στοιχηματικές εταιρείες.