Η συγκινητική ομιλία του Τέρι προς τους οπαδούς (vid)

Γι' ακόμα μια φορά θέλησε να σταθεί στο γεγονός πως στα δύσκολα και τα άσχημα, άκουσε τους οπαδούς να τραγουδούν τ' όνομά του και να τον σηκώνουν από το έδαφος... Ο Τζον Τέρι απηύθυνε συγκινητικό λόγο προς τον κόσμο της Τσέλσι λίγο μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».  



Η συγκινητική ομιλία του Τέρι προς τους οπαδούς (vid)

Ο Τέρι, πήρε φανέλα βασικού από τον Αντόνιο Κόντε και αντικαταστάθηκε από τον Γκάρι Κέιχιλ στο 26' (με τον Μόγιες να συμφωνεί να βγει η μπάλα εκτός γηπέδου για να γίνει η αλλαγή και ν' αποθεωθεί ο αρχηγός της Τσέλσι) και με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και το 5-1 επί της Σάντερλαντ στο τελευταίο ματς, στέφθηκε για 5η και τελευταία φορά στη θητεία του στους Λονδρέζους, Πρωταθλητής Αγγλίας.

Μιλώντας στον κόσμο της ομάδας στο κλείσιμο της γιορτής που στήθηκε στο δεύτερο «σπίτι» του, ο Τζον Τέρι είπε:

«Είναι μια από τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου... Ήμουν πολύ τυχερός που δούλεψα με τόσους απίστευτους ποδοσφαιριστές και συνεργάστηκα με εξαιρετικούς προπονητές σε όλη την καριέρα μου. Είμαι ευγνώμων προς καθέναν από αυτούς.

Όλοι θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον Ρομάν Αμπράμβιτς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εκείνον και τη διοίκηση. Είναι από τους καλύτερους ιδιοκτήτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου για τη στήριξή τους σε όλο αυτό το ταξίδι μου στο ποδόσφαιρο.

Είστε οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο δίχως την παραμικρή αμφιβολία σας το λέω. Μου δώσατε τα πάντα. Με σηκώσατε στα δύσκολα, τραγουδήσατε τ' όνομά μου όταν έκαναν κακό παιχνίδι και όταν σας απογοήτευα.

Θα επιστρέψω μια μέρα, να στηρίξω την ομάδα για πολλά χρόνια... ».