Πρέμιερ Λιγκ – Τελευταία αγωνιστική (Ημίχρονα)

Πολλά τα γκολ στα ημίχρονα των 10 αγώνων που ρίχνουν αυλαία για φέτος, κατά την 38η αγωνιστική, με την Τσέλσι να τιμάει τον Τζον Τέρι για την προσφορά του, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βλέπει τον 95αρη Τζος Χάροπ να σκοράρει στο ντεμπούτο του και την Μάντσεστερ Σίτι να κάνει περίπατο στην έδρα της Γουότφορντ, στο 4-0 το σκορ. Τερματίζει πρώτος σκόρερ ο Χάρι Κέιν, κόκκινη ο Λοράν Κοσιελνί στο ματς της Άρσεναλ και έτσι ο Γάλλος θα είναι απών από τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Τσέλσι. Τετράδα η Λίβερπουλ.



Πρέμιερ Λιγκ – Τελευταία αγωνιστική (Ημίχρονα)

Χωρίς σκορ το Σαουθάμπτον – Στόουκ.

Στα υπόλοιπα, από που να... ξεκινήσεις! Η Άρσεναλ παρά λίγο θα κρατούσε την τετράδα στην ανάπαυλα, αλλά το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ βρήκε τον δρόμο λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα απέναντι στην Μίντλεσμπρο και προηγείται 1-0. Η αφλογιστία του Ρομέλου Λουκάκου για λογαριασμό της Έβερτον στο 2-0 των “κανονιέρηδων”, σε συνδυασμό με τη φόρα που έχει ο Κέιν, φέρνουν τον δεύτερο μάλλον και οριστικά στην κορυφή της λίστας των φετινών σκόρερ. Τα 28 τέρματα έφτασε ο Άγγλος διεθνής.

Στο Λίβερπουλ-Μίντλεσμπρο το 0-0 φαινόταν πως θα παρέμενε, αλλά ήρθε ο Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ και να λυτρώσει τους γηπεδούχους φέρνοντάς τους κατά έναν βαθμό πάνω από την Άρσεναλ.

Επιμένοντας... λονδρέζικα, η Τσέλσι βρέθηκε να χάνει από την Σάντερλαντ αλλά ισοφάρισε άμεσα, με τον Τέρι να λέει αντίο στον σύλλογο όπως του αρμόζει. Συν δύο γκολ ο Κέιν, που θα πάρει το χυρσό παπούτσι (μόνος του) φέτος, εκτός κι αν γίνει το... απίστευτο.

Στο "Ολντ Τράφορντ" τώρα, ο Τζος Χάροπ πήρε το βάπτισμα του πυρός, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα (μαζί με άλλους νεαρούς) και πανηγυρίζοντας στην αγκαλιά του αρχηγού Γουέιν Ρούνεϊ. Η Σίτι δεν χαρίζεται στην Γουότφορντ και με ένα γκολ του Κομπανί, ένα του Φερναντίνιο και δύο του Αγουέρο είναι μπροστά με το εμφατικό και "ξεκούραστο" για το δεύτερο μέρος 4-0, κάτι που σημαίνει πως το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

Αναλυτικά τα σκορ στα ημίχρονα:

Λίβερπουλ-Μίντλεσμπρο 1-0

Άρσεναλ-Έβερτον 2-0

Τσέλσι-Σάντερλαντ 1-1

Χαλ-Τότεναμ 0-3

Γουότφορντ-Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας 2-0

Μπέρνλι-Γουέστ Χαμ 1-1

Λέστερ-Μπόρνμουθ 0-1

Σαουθάμπτον-Στόουκ 0-0

Σουόνσι-Γουέστ Μπρομ 0-1