Τα έβαλε με τους τραυματισμούς ο Ματσάρι

Με την κακοτυχία που εμπόδισε τη Γουότφορντ να πάει ψηλότερα φέτος τα έβαλε ο Βάλτερ Ματσάρι, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει πως δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα με τον αρχηγό των «χόρνετς», Τρόι Ντίνι.



Τα έβαλε με τους τραυματισμούς ο Ματσάρι

Ικανοποιημένος από την πορεία της Γουότφορντ τη φετινή σεζόν έμεινε συνολικά ο Βάλτερ Ματσάρι, ξεκαθαρίζοντας πως δεν μετανιώνει για τις επιλογές του αυτό τον ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας.

«Σαν άνθρωπος που θέλει πάντα περισσότερα θα θυμάμαι πάντα τη στιγμή που ήμασταν έβδομοι και κερδίσαμε την Έβερτον. Αν συνεχίζαμε έτσι ως το τέλος θα ήμασταν ψηλότερα. Ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα τόσους τραυματισμούς σε μία σεζόν. Υπήρχαν παιχνίδια που πραγματικά δεν είχα ποιον να βάλω. Πάντως δεν μετανιώνω για τίποτα», δήλωσε ο Ματσάρι.

Σχετικά με τις σχέσεις του με τον Τρόι Ντίνι, πρόσθεσε«Ο Ντίνι σκόραρε περισσότερο από πέρσι, βοήθησε πολύ την ομάδα να φτάσει τους 40 βαθμούς και για μένα αυτό μετράει. Οι αποφάσεις μου  ήταν πάντα για το καλό της ομάδας. Όταν τον άφηνα εκτός είχα κάποιο λόγο που το έκανα. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά αυτόν και τους υπόλοιπους παίκτες που έδωσαν το 200% τους».