Τσ. Αλόνσο: «Μετανιώνω που δεν πήρα τίτλο στην Αγγλία…»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα των «Times», ο Τσάμπι Αλόνσο αποκάλυψε πως το ότι δεν κατάφερε ποτέ να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή με την Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι απ’ τα λίγα πράγματα για τα οποία μετανιώνει στην καριέρα του…



Τσ. Αλόνσο: «Μετανιώνω που δεν πήρα τίτλο στην Αγγλία…»

Την τελευταία του σεζόν στα γήπεδα διανύει ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στην Πρέμιερ Λιγκ με την Λίβερπουλ, την πενταετία 2004-2009.

Όταν λοιπόν ο Ισπανός χαφ ρωτήθηκε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στους «Times», για κάποια γεγονότα κατά την διάρκεια της καριέρας που ενδέχεται να έχει μετανιώσει σχετικά με το πώς αυτά εξελίχθηκαν, ο ίδιος απάντησε:

«Πιθανώς να μετανιώνω για τρία. Με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, το ότι δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα (σ.σ. την περίοδο 2002/03, που βγήκε δεύτερη). Με την Λίβερπουλ, το ότι φτάσαμε τόσο κοντά στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ (την περίοδο 2008/09, πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), και με την Μπάγερν Μονάχου, που πλησιάσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αλλά μάλλον όλα αυτά θα ήταν υπερβολικά πολλά για να τα ζητήσω! Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Όταν κοιτάζω πίσω, μπορώ να είμαι χαρούμενος γιατί έκανα όλα όσα ήθελα, για το ότι καθόρισα εγώ την πορεία μου».