«Κλείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κιν»

Κοντά σε μια πολύ σημαντική προσθήκη για την αμυντική της γραμμή βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους “Times” να συνεχίζουν τις φήμες για απόκτηση του Μάικλ Κιν από την Μπέρνλι έναντι 25 εκατομμυρίων λιρών.



«Κλείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κιν»

Η “Daily Mail” είχε δημοσιεύσει πρώτη άρθρο σύμφωνα με το οποίο θα έκλεινε το deal για το καλοκαίρι, με τα σενάρια να συνεχίζονται κάνοντας την ιστορία όλο και πιο... πιστευτή.

Είναι γνωστό άλλωστε το πρόβλημα στην άμυνα της Γιουνάιτεντ, όχι τόσο για τη σταθερότητά της σε μεγάλα χρονικά διαστήματα αλλά γιατί δεν υπάρχει ένα βαρύ όνομα, πόσο μάλλον όταν ο Κιν έχει κάνει μία σεζόν ικανή να δώσει το έναυσμα για “μεγάλες κουβέντες” όσον αφορά τις ικανότητές του.

Ο 24χρονος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες των “κόκκινων διαβόλων” αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει στο “Ολντ Τράφορντ” και μετά από αρκετούς δανεισμούς κατέληξε στην Μπέρνλι, που έμεινε ικανοποιημένη και τον αγόρασε. Μάλιστα την χρονιά που ξεκίνησε να... περιφέρεται (2012) είχε αναδειχθεί κορυφαίος νεαρός μπροστά από τον Τζέσι Λίνγκαρντ, με τον οποίο έφυγε μαζί για την Λέστερ.

Τώρα οι δυο τους, έχοντας και τον τίτλο του Άγγλου διεθνή, μπορεί να συνυπάρξουν και πάλι...

TAGS: