Αποχαιρετά τη Γουότφορντ ο Ματσάρι!

Η απόφαση πάρθηκε! Ο Βάλτερ Ματσάρι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Γουότφορντ στο τέλος της περιόδου!  



Αποχαιρετά τη Γουότφορντ ο Ματσάρι!

Τις τελευταίες του μέρες ως προπονητής της Γουότφορντ διανύει ο Βάλτερ Ματσάρι. Ο Ιταλός τεχνικός συναντήθηκε, αμέσως μετά τη σημερινή προπόνηση, με τους ανθρώπους της ομάδας και αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας τους στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Αυτό σημαίνει ότι ο έμπειρος κόουτς θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Γουότφορντ στο παιχνίδι της Κυριακής (21/5) ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι και ακολούθως θα μαζέψει τα πράγματα του για… άλλες πολιτείες!

«Μετά τις συζητήσεις που είχε η διοίκηση με τον Βάλτερ Ματσάρι για τους μελλοντικούς στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας, αποφασίστηκε να σταματήσει από το πόστο του προπονητή μετά το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου 2016-17. Ευχαριστούμε τον Βάλτερ και το τιμ του για τη συνεισφορά τους στην ομάδα τον τελευταίο χρόνο», ανέφερε ο πρόεδρος των «hornets», Σκοτ Ντάξμπερι. 

Σύντομα, λοιπόν, «τέλος» ο Ιταλός, στον οποίο πιστώνεται – εκτός της μέτριας έως κακής πορείας της ομάδας τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ-  το γεγονός ότι είχε χάσει προ πολλού τον έλεγχο των αποδυτήριων, με ορισμένους ποδοσφαιριστές μάλιστα να απειλούν ότι εφόσον έμενε στον πάγκο εκείνοι θα ζητούσαν την αποχώρησή τους από την ομάδα.