Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό σήμερα στο «Χίλσμπορο»

Ο σύλλογος που θα διεκδικήσει μαζί με τη Ρέντινγκ στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» (29/5) την τρίτη και τελευταία θέση για την Πρέμιερ Λιγκ της νέας χρονιάς, θα αναδειχθεί απόψε (17/5, 21:45 ώρα Ελλάδος) στο «Χίλσμπορο», όπου η Σέφιλντ Γουένσντεϊ υποδέχεται τη Χάντερσφιλντ για το δεύτερο ημιτελικό των πλέι-οφ.



Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό σήμερα στο «Χίλσμπορο»

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την περασμένη Κυριακή (14/5) στο «Τζον Σμιθς» και η «λευκή» ισοπαλία (0-0) του πρώτου αυτού αγώνα αφήνει ανοιχτό κάθε αποτέλεσμα ανάμεσά τους.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι «κουκουβάγιες» και «τέριερς» ισοβάθμησαν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Τσάμπιοσιπ στους 81 πόντους, με τις πρώτες να αποκτούν τελικά το πλεονέκτημα της 4ης θέσης, διότι είχαν ανώτερο συντελεστή διαφοράς τερμάτων.

Τελευταία αγωνιστικά νέα των ομάδων

Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται να συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας τον μέσο, Σαμ Χάτσινσον, ο οποίος επανήλθε από τον τραυματισμό του στο γόνατο. Αντιθέτως, αμφίβολος είναι ο στράικερ, Γκάρι Χούπερ, εξαιτίας των ενοχλήσεων που νιώθει στον οπίσθιο μηριαίο.

Χάντερσφιλντ: Ο Νταβίντ Βάγκνερ θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον βασικό τυο τερματοφύλακα, Ντάνι Γουόρντ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ.

Πιθανές ενδεκάδες

Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Γουέστγουντ, Χαντ, Λις, Λόφενς, Πούντιλ, Μπάναν, Λι, Γουάλας, Φορεστιέρι, Ριτς, Ρόουντς.

Χάντερσφιλντ: Γουόρντ, Σμιθ, Σίντλερ, Χέφελε, Λέβε, Χογκ, Μούι, Κατσούνγκα, Μπράουν, Φαν Λα Πάρα, Γουέλς.