Η Ρέντινγκ η πρώτη... μονομάχος!

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να τελειώσει με διαφορετικό, υψηλότερο σκορ, το 1-0 ήταν αρκετό στην Ρέντινγκ κόντρα στη Φούλαμ για να γίνει η πρώτη φιναλίστ των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ, μία δηλαδή από αυτές που θα διεκδικήσουν στο “Γουέμπλεϊ” την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.



Η Ρέντινγκ η πρώτη... μονομάχος!

Οι “γηπεδούχοι” προσπάθησαν από νωρίς να βρουν το γκολ που θα απέβαλε το άγχος, αλλά οι γρήγορες ευκαιρίες δεν ήταν όσο εύστοχες θα έπρεπε να είναι για να επιτευχθεί ο στόχος. Η Φούλαμ άρχισε να παίρνει μέτρα από ένα σημείο και μετά, αλλά κι αυτή από την πλευρά της δεν κατάφερε να βρει το βάθος της εστίας.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, κάτι που ήρθε σύντομα στο δεύτερο μέρος. Ο Τόμας Κάλας στην προσπάθειά του να κάνει δική του την μπάλα μέσα στην περιοχή της ομάδας του για να την απομακρύνει καλύτερα, χρησιμοποίησε το χέρι του και ο καταλογισμός του πέναλτι ήταν δικαιολογημένος. Ο Κέρμοργκραντ εκτέλεσε εύστοχα παρά την σωστή επιλογή του Μπετενέλι στην δεξιά του γωνία και το 1-0 ήταν γεγονός.

Από εκείνο το σημείο οι Λονδρέζοι άρχισαν να πιέζουν ακόμη περισσότερο, ενώ οι “royals” είχαν μια πιο παθητική στάση, θέλοντας να εκμεταλλευτούν τις κόντρα επιθέσεις. Ο ρυθμός ήταν φανταστικός, η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη εκατέρωθεν (σ.σ κάποιες από αυτές ήταν μοναδικές), αλλά τα νούμερα στον πίνακα δεν άλλαξαν για καμία από τις δύο πλευρές.

Συνεπώς, η ομάδα του Γιαπ Σταμ περιμένει να μάθει εάν στον τελικό θα κοντραριστεί με την Σέφιλντ Γουένστντεϊ ή την Χάντερσφιλντ. Το πρώτο παιχνίδι, όπως και αυτό των δύο ομάδων πριν από τρεις ημέρες, είχε έρθει ισόπαλο 1-1.