«Θυσιάζει» Μπατσουαγί για Λουκάκου η Τσέλσι

Αν και σκόραρε το τέρμα που έδωσε πρόωρα τον τίτλο στην Τσέλσι, στο ματς απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, όλα δείχνουν πως ο Μίτσι Μπατσουαγί θα πουληθεί από τους «μπλε», σε μία προσπάθεια να εξοικονομήσουν χρήματα για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου.



«Θυσιάζει» Μπατσουαγί για Λουκάκου η Τσέλσι

Δύσκολα θα παραμείνει στην Τσέλσι και τη νέα σεζόν ο Μίτσι Μπατσουαγί.

Μπορεί το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γουέστ Μπρομ να έδωσε τον τίτλο στους «μπλε», ωστόσο όντας μόλις το... δεύτερο στην Πρέμιερ Λιγκ φέτος, καταλαβαίνει κανείς ότι τα 33 εκ. που δαπάνησαν οι Λονδρέζοι για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι από τη Μαρσέιγ, δεν απέδωσαν καρπούς.

Η «Mirror» λοιπόν αναφέρει πως οι νέοι Πρωταθλητές Αγγλίας θα βάλουν πωλητήριο στον Βέλγο στράικερ, εκτιμώντας ότι και με τα χρήματα που θα λάβουν από τον κινεζικό σύλλογο που θα αποκτήσει τον Ντιέγκο Κόστα, θα βάλει στα ταμεία της χρήματα, αρκετά για να κάνει δικό της τον Ρομέλου Λουκάκου, για τον οποίο η Έβερτον αξιώνει 100 εκ. λίρες.

Αν και ο Αντόνιο Κόντε επιθυμεί να δημιουργήσει βάθος στο ρόστερ του, με τον Μπατσουαγί να πληροί τις προϋποθέσεις, όλα δείχνουν πως η πρώτη του απογοητευτική σεζόν, θα είναι και η τελευταία του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».