Κοσιελνί: «Καθημερινή προσοχή ως το τέλος της καριέρας μου»!

Τον δικό του… Γολγοθά συνεχίζει να «ανεβαίνει» ο Λοράν Κοσιελνί, ο οποίος αποκάλυψε ότι το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον αχίλλειο τένοντα και στα δύο του πόδια επιτάσσει καθημερινή φροντίδα έως το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας!  



Κοσιελνί: «Καθημερινή προσοχή ως το τέλος της καριέρας μου»!

Ο αμυντικός της Άρσεναλ αναφέρθηκε στο λόγο που οι απουσίες του είναι πλέον… συχνότερες, παρουσιάζοντας αρκετές – άγνωστες μέχρι σήμερα- δυσκολίες που καλείται να ξεπερνάει κάθε μέρα στις προπονήσεις!

«Αντιμετωπίζω ορισμένα προβλήματα, όμως τώρα είμαι καλύτερα. Ξέρω ότι πρόκειται για δύσκολο τραυματισμό, διότι πρέπει να το προσέχεις σε καθημερινή βάση. Κάθε πρωί φροντίζω τον αχίλλειο μου και θα πρέπει να το κάνω συνέχεια μέχρι το τέλος της καριέρας μου», τόνισε αρχικά ο 31χρονος αμυντικός και συνέχισε:

«Το προσέχω καθημερινά και είμαι εντάξει, όμως ορισμένες φορές- όταν έχουμε παιχνίδι κάθε τρεις μέρες- είναι δύσκολο και χρειάζεται να ξεκουράζομαι. Για αυτό άλλωστε πρόσφατα τραυματίστηκα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός. Εάν σταματήσεις την παρακολούθηση για μία ή δύο εβδομάδες το πρόβλημα θα εμφανιστεί ξανά. Το έχω πάρει απόφαση, λοιπόν, ότι θα πρέπει κάνω αυτό το πράγμα καθημερινά. Προτιμώ τώρα να χάσω το παιχνίδι με την Σάντερλαντ για να είμαι έτοιμος στα άλλα δύο (πρωτάθλημα και τελικό Κυπέλλου). Είναι καλύτερο να χάνεις ένα ματς για να είσαι καλά στα επόμενα».