Τέρι: «Ίσως να έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι»!

«Βόμβα» από τον Τζον Τέρι! Τη στιγμή που τα βρετανικά Μέσα αναζητούν την… αποκλειστικότητα για την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί, ο αμυντικός της Τσέλσι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πει «αντίο» στο ποδόσφαιρο!  



Τέρι: «Ίσως να έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι»!

Ο εμβληματικός αρχηγός των «μπλε» υποστήριξε πως εάν δεν φτάσει στα χέρια του κάποια ελκυστική πρόταση, θα σκεφτεί σοβαρά την πιθανότητα να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να συζητά με ομάδες της Κίνας, αλλά και με τις Μπόρνμουθ - Γουέστ Μπρομ!

«Ξέρω ότι είχα πει πως θέλω να παίζω βασικός για όσο διάστημα μπορώ, όμως ακόμη δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο τη Δευτέρα ενάντια στη Γουότφορντ να έδωσα το τελευταίο παιχνίδι πριν αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Η απόφασή μου θα εξαρτηθεί από την πρόταση που θα έρθει στα χέρια μου. Θα καθίσω να τη σκεφτώ με την οικογένειά μου, είτε η προσφορά αφορά εντός είτε εκτός συνόρων. Ειλικρινά όμως δεν έχω πάρει κάποια απόφαση ακόμα. Εξετάζω όλες μου τις επιλογές», τα λόγια του πολύπειρου άσου της Τσέλσι.