Κόντε: «Χαρούμενος για τις αλλαγές, ξεκινήσαμε ήδη να γιορτάζουμε»!

Στην παραδοχή ότι ήδη εδώ και μέρες ο ίδιος αλλά και οι παίκτες του γιορτάζουν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, προχώρησε μετά τη νίκη της Τσέλσι επί τους Γουότφορντ (4-3) ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ταυτόχρονα εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις... «ρεζέρβες» της ομάδας στο χθεσινό ματς.



Κόντε: «Χαρούμενος για τις αλλαγές, ξεκινήσαμε ήδη να γιορτάζουμε»!

«Είναι φανταστικό το ότι κερδίσαμε καθώς πήρα σπουδαίες αποφάσεις απόψε (σ.σ. χθες). Όταν αλλάζεις τόσους παίκτες και τους δίνεις την ευκαιρίες να παίξουν ως βασικοί, με μερικούς απ’ αυτούς να μην έχουν παίξει πολύ φέτος, δεν είναι εύκολο.

Αντιθέτως, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών μου και είναι πολύ ωραίο να πανηγυρίζεις τώρα με τους φιλάθλους», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, και ενόψει… στέψης της ομάδας του, πρόσθεσε:

«Έχουμε… ξεκινήσει ήδη τους πανηγυρισμούς! Πρέπει να συνεχίσουμε και αυτή την εβδομάδα και μετά να πάμε την Κυριακή και να ‘σηκώσουμε’ το τρόπαιο με τους  οπαδούς μας.  Μπορούμε να ‘γράψουμε’ ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ μες τη σεζόν αν νικήσουμε τη Σάντερλαντ και πιάσουμε τις 30 νίκες, που νομίζω πως θα είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για τους παίκτες και τον σύλλογο»