Τέρι: «Ο Κόντε μας έβαλε ξανά στο σωστό δρόμο»

Τον Αντόνιο Κόντε και τις προπονητικές του ικανότητες εξήρε ο Τζον Τέρι κάνοντας λόγο για έναν τεχνικό που κατάφερε έπειτα από μια πολύ δύσκολη σεζόν για την Τσέλσι, να τη βάλει και πάλι σε δρόμο επιτυχιών. «Αν μου ζητούσατε στα 14 να γράψω την ιστορία που θα ήθελα να έχει η καριέρα μου, θα ήταν αυτή ακριβώς που έζησα» είπε επί προσωπικού.  



Τέρι: «Ο Κόντε μας έβαλε ξανά στο σωστό δρόμο»

Ο αρχηγός των «μπλε», πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τη Γουότφορντ και διανύει τις τελευταίες του μέρες ως ποδοσφαιριστής του λονδρέζικου συλλόγου, έχοντας ανακοινώσει το τέλος εποχής που θα σημειωθεί μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα για φέτος.

Στις δηλώσεις του, οι οποίες φιλοξενούνται στο Match Program του αγώνα με τους «hornets», εκφράζει την περηφάνια του για την κατάκτηση του 5ου πρωταθλήματος στη θητεία του στην Τσέλσι, κάνει λόγο για χρονιά που μπορεί να κλείσει ονειρικά με την πιθανή κατάκτηση και του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ, ευχαριστεί από καρδιάς τον κόσμο της ομάδας, δίχως τον οποίο τονίζει ότι δεν θα είχε καταφέρει τίποτα.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αντόνιο Κόντε γι' αυτό που πέτυχε έπειτα από την πολύ κακή περσινή χρονιά της ομάδας μας. Ήταν τρομερή εμπειρία για εμένα να συνεργαστώ μαζί του σε αυτή την τελευταία μου σεζόν» είπε για τον Ιταλό προπονητή, ξεκαθαρίζοντας πως τόσο το αποψινό, όσο και το επόμενο εντός έδρας ματς, στις 21 του μηνός, θα είναι από τα πιο συγκινησιακά φορτισμένα παιχνίδια της καριέρας του...