«Δύσκολο να αντιμετωπίσω την Άρσεναλ, θέλω όμως το νταμπλ»

Στην παραδοχή ότι είναι δύσκολο για τον ίδιο να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, την Άρσεναλ, προχώρησε ο άσος της Τσέλσι, Σεσκ Φάμπρεγας, σημειώνοντας ωστόσο ότι στόχος του ενόψει του τελικού Κυπέλλου κόντρα στους «κανονιέρηδες», είναι η κατάκτηση του νταμπλ.



«Δύσκολο να αντιμετωπίσω την Άρσεναλ, θέλω όμως το νταμπλ»

Έχοντας περάσει οχτώ χρόνια στην Άρσεναλ, ένα ματς όντας πλέον παίκτης της Τσέλσι και ειδικά ένας τελικός Κυπέλλου, αναμφίβολα θα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για τον Σεσκ Φάμπρεγας.

Ο Ισπανός άσος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, μίλησε για τη δυσκολία να αντιμετωπίζει τους «κανονιέρηδες» ως αντίπαλος, όμως ξεκαθάρισε πως επιθυμία του είναι η Τσέλσι να κάνει το νταμπλ, μετά και την βαθμολογική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Θα είναι συναισθηματικό. Δεν έχει να κάνει με το αν παίζω κόντρα στην Άρσεναλ, επειδή είναι μία ομάδα που είναι στην καρδιά μου και πάντα θα είναι.

Πρέπει να βάλω τα συναισθήματα στην άκρη. Πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Φυσικά σημαίνει πολλά για μένα, δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτό πρέπει να κάνουμε, μπορεί να συμβεί και ελπίζω να κάνουμε το νταμπλ. Θα είναι μία φανταστική σεζόν για την Τσέλσι και για εμάς.

Θα είναι φανταστικό για τους παίκτες και τον προπονητή να το κάνουμε στην πρώτη σεζόν, μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε».