Σέικσπιρ: «Καμία πρόταση για Μαχρέζ, θέλει να μείνει»!

Κατηγορηματικός στα σενάρια που θέλουν τον μεσοεπιθετικό της ομάδας του, Ριγιάντ Μαχρέζ, να αποχωρεί από το «Κινγκ Πάουερ» ήταν ο προπονητής της Λέστερ, Κρεγκ Σέικσπιρ, τονίζοντας ότι, όχι μόνο ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει, αλλά ότι και ο ίδιος ο σύλλογος δεν έχει δεχθεί καμία προσφορά για αυτόν ή κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή.



Σέικσπιρ: «Καμία πρόταση για Μαχρέζ, θέλει να μείνει»!

Μιλώντας ενόψει του εξ αναβολής εντός έδρας ματς για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με αντίπαλο την Τότεναμ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (18/5), ο Άγγλος κόουτς υποστήριξε ότι όλη αυτή η… παραφιλολγία γύρω από το όνομα του Αλγερινού αποτελεί ξεκάθαρα προϊόν φημών, ενώ επεσήμανε ακόμη, ότι ο 26χρονος αισθάνεται πολύ όμορφα στις «αλεπούδες», σε έναν σύλλογο που, όπως είπε ο τεχνικός της, τον εκτιμά και τον θέλει.

«Δεν μπορούμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες όλων, μα πρέπει οι παίκτες μας να γνωρίζουν ότι τους θέλουμε στην ομάδα και τους εκτιμάμε. Ο Ριγιάντ είναι ένας από αυτούς που αν τον ρωτήσεις, νιώθει ότι τον εκτιμάμε και τον θέλουμε εδώ, όχι μόνο το προπονητικό επιτελείο, αλλά και οι ιδιοκτήτες, οι οπαδοί και οι συμπαίκτες του», ανέφερε ο 53χρονος κόουτς και προσέθεσε:

«Πάντοτε θα υπάρχει φημολογία, επειδή οι παίκτες μας είναι καλοί. Έχουν όμως, συμβόλαιο μαζί μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρές φήμες. Δεν χρειάζεται να πάρεις καμία απόφαση, εκτός αν δεχθείς κάποια πρόταση και εμείς δεν έχουμε δεχθεί καμία για κανέναν από τους παίκτες μας»!