Συναντάει τη διοίκηση και... απαιτεί ο Σίλβα!

Συνάντηση με τους διοικούντες την Χαλ θα έχει εντός των ερχόμενων ημερών ο Μάρκο Σίλβα, που όπως δήλωσε μετά τον μαθηματικό υποβιβασμό της ομάδας του, θα παραθέσει τις απόψεις του για το τι πρέπει να γίνει στον σύλλογο για άμεση επάνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και αναλόγως του τι θα ακούσει, θα αποφασίσει εάν θα υπογράψει σε πιο μόνιμη βάση με τον αγγλικό σύλλογο.



Συναντάει τη διοίκηση και... απαιτεί ο Σίλβα!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού πρωτο-εμφανίστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ τον περασμένο Ιανουάριο και παρά την υπερπροσπάθειά του να κρατήσει τις “τίγρεις” στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, απέτυχε.

Έχοντας, ωστόσο, δουλέψει ιδανικά -παρά την έκβαση των πραγμάτων- δήλωσε μετά το βαρύ 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας πως θα συναντηθεί με την διοίκηση, θα παραθέσεις απόψεις και απαιτήσεις, και μετά... βλέπουμε.

«Δεν είναι ώρα να ψάχνουμε δικαιολογίες. Αυτό που αισθανθήκαμε στα 4-5 τελευταία ματς εμπεριέχουν πολλά πράγματα που συνέβησαν στον σύλλογο. Θα μιλήσω πρώτα με τον πρόεδρο και μετά με το συμβούλιο. Χάσαμε από την οργάνωση στην προετοιμασία. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα τον Ιανουάριο, αλλά δεν είναι καλό να αποκτάς 6-7 παίκτες και να χάνεις δύο. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβει ο σύλλογος τι έκανε άσχημα ώστε να προετοιμαστεί καταλληλότερα.

Θα πω τις απόψεις μου στην διοίκηση για το τι πρέπει να γίνει διαφορετικά ώστε να μην ξανά γίνει το ίδιο με τον σχεδιασμό. Θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες. Πλέον πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι για να δούμε τι είναι καλύτερο, πρώτα για τον σύλλογο και μετά για την καριέρα μου» σχολίασε ο Σίλβα, του οποίου το όνομα παίζει έντονα για αντικαταστάτης του Κλοντ Πιελ στην Σαουθάμπτον.