Αβέβαιος για το μέλλον του Μπάρκλεϊ ο Κούμαν

Ό,τι περνούσε από το χέρι της για να κρατήσει τον Ρος Μπάρκλεϊ στο ρόστερ της, φρόντισε να κάνει η Έβερτον σύμφωνα με τον Ρόναλντ Κούμαν, περιμένοντας πλέον την τελεσίδικη απάντηση του παίκτη.  



Αβέβαιος για το μέλλον του Μπάρκλεϊ ο Κούμαν

Τίποτα παραπάνω εκτιμά ο Ρόναλντ Κούμαν ότι δεν θα μπορούσε να προσφέρει η Έβερτον στον Ρος Μπάρκλεϊ, στην προσπάθεια που κάνει για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το μέλλον του Άγγλου μεσοεπιθετικού παραμένει αβέβαιο, με τα «ζαχαρωτά» να έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον παίκτη, περιμένοντας πλέον την απάντησή του.

«Μπορώ να καταλάβω ότι για τους παίκτες είναι μία δύσκολη κατάσταση, αλλά το ποδόσφαιρο κάποιες φορές είναι δουλειά. Ξέρετε, όταν έχεις παίκτες στην ομάδα που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, χρειάζεται να κάνεις μπίσνες.

Ακόμα ελπίζω ότι θα υπογράψει αυτή την καλή πρόταση που του έκανε η διοίκηση και θα συνεχίσει. Κάναμε τα πάντα. Η διοίκηση έκανε τα πάντα με την πρόταση που του έκανε. Μίλησα με τον παίκτη, δεν μπορώ να κάνω περισσότερα. Χρειάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του. Στην Έβερτον ή μακριά από την Έβερτον».