Ντάις: «Δεν υπάρχουν προσφορές για τον Κιν»

Κατηγορηματικός όσον αφορά την περίπτωση του Μάικλ Κιν εμφανίστηκε ο Σον Ντάις, με τον προπονητή της Μπέρνλι να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν προσφορές για την απόκτηση του παίκτη.  



Ντάις: «Δεν υπάρχουν προσφορές για τον Κιν»

Σε αρκετές μεταγραφικές φήμες έχει μπλεχτεί το όνομα του Μάικλ Κιν τη φετινή σεζόν, με τις τελευταίες από αυτές να λένε πως θα κινηθούν ενεργά για την απόκτησή του η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρόλα αυτά, ο προπονητής των «κλάρετς» τονίζει πως δεν υπάρχουν προσφορές για τον 24χρονο διεθνή στόπερ, θέλοντας να δώσει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια. «Δεν υπάρχουν προσφορές. Υπάρχουν πολλές συζητήσεις μόνο, κάτι που συμβαίνει όλη τη χρονιά», δήλωσε ο Ντάις, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου (13/5) ματς απέναντι στη Μπόρνμουθ.

Ακόμη, ο 45χρονος τεχνικός παραδέχθηκε πως βρίσκεται σε αναζήτηση λύσεων που θα βελτιώσουν την ομάδα του: «Υπάρχουν στόχοι, περισσότεροι από ένας γιατί δεν είναι εύκολο να πάρουμε τον πρώτο μας στόχο, αλλά έχουμε αρκετούς στόχους σε διάφορες θέσεις του γηπέδου. Δεν είμαστε υπερδύναμη στην αγορά οπότε πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό»πρόσθεσε.