Δεν χάνει την πίστη του ο Σίλβα

Κάθε άλλο παρά συμβιβασμένος στην ιδέα του υποβιβασμού είναι ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Χαλ θα μεταβεί στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με αυτοπεποίθηση για τη νίκη.  



Δεν χάνει την πίστη του ο Σίλβα

Οι «τίγρεις» απέχουν μόλις έναν πόντο από τη… σωτηρία, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει το σύνθημα νίκης ενόψει της  αναμέτρησης με τους «αετούς»!

«Είμαστε έτοιμοι να πάμε στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και να παίξουμε για τη νίκη. Η προσοχή μας είναι στο ερχόμενο ματς. Χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη! Το έλεγα από τότε που ήμασταν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη: Η μάχη του υποβιβασμού θα κρατήσει μέχρι το τέλος! Το συγκεκριμένο ματς είναι τελικός για εμάς, όπως και για τον αντίπαλο. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε πίστη», τόνισε.

Όπως αναμενόταν, ο 39χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στο προηγούμενο ματς με τη Σάντερλαντ, στο οποίο η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει βαθμό, παρόλο που η αντίπαλος ήταν βαθμολογικά αδιάφορη (είχε υποβιβαστεί ήδη): «Το είπα και μετά τον αγώνα. Η αντιμετώπιση που είχαμε στο παιχνίδι ήταν η ίδια που έχουμε σε όλα. Εμείς δεν βρεθήκαμε σε πολύ καλή μέρα, όμως και αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν καταπληκτικός.

Μιλήσαμε για το ματς μετά τη λήξη του, όμως τώρα το μυαλό μας είναι μόνο σε εκείνο που έρχεται ενάντια στην Κρίσταλ Πάλας».